Bokaspa.nu är en webbplats som fokuserar på Svenska SPA-anläggningar. Målsättningen är att ge ett seriöst och kompetent alternativ till de stora hotellboknings-sajterna och tillhandahålla en överblick över de svenska spa-alternativen.

Vi skriver recensioner, ger omdömen, samlar ihop positiv och negativ feedback från olika källor på nätet (mestadels direkt från våra användare). Allt för att du som letar spa ska kunna hitta rätt spa-upplevelse för dig.

Att boka

Du kan inte boka något spa på denna webbplats, men vi länkar till seriösa bokningssidor, anläggnignarna själva, samt tillhandahåller kontaktinformation.

Defintion av Spa

Det finns flera definitioner på vad som är ett spa. Vi har urskiljt två varianter i Sverige idag. Först och främst hotel som ÄR spa-anläggningar, det vill säga har detta som fokus och eventuellt tillhandahåller vanliga hotellnätter med. Sedan har vi de idag mycket vanliga SPA-avdelningarna på vanligare hotell som går att boka, med behandlingar etc.På denna webbsida fokuserar vi på hotellen som är spa huvudsakligen, som har detta som verksamhetsområde. Med undantag för vissa hotell med exceptionellt bra spa-avdelningar.

Kontakt

Vid eventuella frågor, kontakta oss gärna på info@bokaspa.nu

Hotell & SPA-ägare

Vi på bokaspa beskriver spa-anläggningar runtom i Sverige för att kunna tillhandahålla så färsk och bra information som möjligt till våra besökare. Skulle du vilja ändra eller uppdatera information så går det såklart bra, eposta bara på ovan kontaktadress. Att vara med på sidan är helt kostnadsfritt.

Vill du skicka mer bilder, information eller få en helt ny text skriven om din anläggning, så kontakta på ovan adress.

Varför ska mitt SPA vara med?

Att vara med kostar ingenting och vi är alltid öppna för att justera våra texter. Besökare på er sida hos bokaspa.nu kan leda till ökad kännedom om er verksamhet, trafik till er webbplats och bokningar.

 • bild på Sankt jörgen park resort

  Betyg: 5 av 5

  Sankt jörgen park resort

  Sankt Jörgen är ett av Sveriges finaste SPA-hotell alla kategorier. Med påkostade delar, hög kvalitet och stilrenhet kommer Sankt Jörgen inte göra dig...

  Gå Till »
 • bild på Best western norra vattern

  Betyg: 3 av 5

  Best western norra vattern

  Best western norra Vättern ligger fint placerat i Askersund vid norra delen av sjön Vättern. Hotellet är inte en spaanläggning i egentlig mening, utan är...

  Gå Till »
Laddar karta...