Hotel tylösand spa

5 av 5 stjärnor

Hotel tylösand spa i Halmstad
Snabbnavigering:

Hotell Tylösand är en av de absoluta hotellpärlorna i Sverige.  Som spa får anläggningen mycket bra kritik av besökare och är väl värt ett besök. Detta är en anläggning av hög internationell kvalitet. Placeringen precis vid havet är enastående.

Utsikt mot havet vid Hotel Tylösand

Pluslistan 

(Efter feedback från våra användare)

  • Mycket bra spa-del
  • Utmärkt mat
  • Trevlig och avslappnad personal
  • Bra strandhotell, kanske ett av de bästa i Sverige
 

Om Hotel Tylösand

Tylösands hotell  ligger mycket fint beläget nära havet i Tylösand på den Svenska västkusten. I området har funnits badanläggnig sedan början av 1900 talet. Idag ägs hotellet av bland annat den kända artisten Per Gessle. Hotellet håller idag mycket hög klass även med internationella mått mätt.

Spa Anläggningen

Spa anläggningen heter "the spa" och ligger precis vid vattnet. Stora glasrutor ger besökaren fin utsikt mot det näraliggande havet. Som hotellgäst har man tillgång till hela spa-anläggningen.

Spa anläggningen innehåller flera pooler, bastu, kneipp, jaquzzi, gym och relaxavdelning. Här finns även ett stort soldäck för de dagar solen värmer.

Spapaket

Ett stort antal spapaket  erbjuds och är bokningsbara direkt från webbplatsen. I dagsläget strax under 30 st. Exempel på intressanta paket är  "stora spa och nöjespaketet" och "tylösand wellness". Se fler varianter till höger om denna text.

Intressant för nästan alla paket är övernattningar, luncher, middagsbuffén samt den trerätters supéen som serveras kvällstid.  Samt givetvis inträde till spadelen.

För att se alternativen direkt på webbplatsen, gå till denna länk ».

Tylösand har även temahelger som kan vara intressanta att boka som besökare. Rekommenderas att gå till webbplatsen och se efter vad som finns för ögonblicket och den tid som är intressant för just dig att boka. Det finns ett program som visar på vad som är vad och när.  Kan även vara intressant om du inte specifikt är intresserad av temat, så du vet vad som pågår på anläggningen under de datum du kommer vistas där.

Behandlingar

Flertalet behandlingar finns att få hos Hotel Tylösands Spa. Behandlingarna som du kan boka är indelade i nio olika kategorier. Från de vanliga; kroppsbehandlingar, massage, ansikte och hårvård, till de mer ovanliga "ayurvediska behandlingar" som är en indisk helhetslära och specifika behandlingar inriktade mot män.

Länk här till de behandlingar som erbjuds.

Boende rum och priser

Det finns tre olika rumstyper hos Hotel Tylösand. Sviterna är de största, med mycket fin havsutsikt. Därefter kommer deluxrummen, i dessa ingår lite mer av allt än i standardrummen. Du bor här i det nya fina strandhuset. I deluxrummets pris ingår frukostbuffe och trerätters supé/buffé

Standardrummet är lite mer spartanskt än deluxrummet, men håller ändå relativt hög klass. Det inkluderas även här lixom i deluxrummen; skrivbord, badrum med dush och strykfaciliteter.

Såväl standard som deluxrummen finns i enkel respektive dubbelrumsvarianter.

Rum med utsikt mot hav och strand hos hotel Tylösand

Miljö & Omgivning

Hotellet och spaanläggningen ligger mycket naturskönt beläget. Speciellt sommartid är det en av Sveriges verkliga pärlor.  Närheten till havet gör det till en perfekt plats att besöka en varm sommardag för bad i havet. Även andra tider på året är här fint då närheten till havet och den speciella miljön är inbjudande och lugnande.  Stranden ligger precis nedanför hotellet och är mycket fin och lång, 7 km för att vara exakt. 

Fantastisk solnedgång i havet vid Hotel Tylösand

Priser  och erbjudanden

 Prismässigt ligger anläggningen ungefär i linje med likvärdiga högklassanläggnignar i Sverige. Gå till hemsidan för att se exakta priser. Erbjudanden i form av paket och behandlingar läggs upp på hotellets webbplats kontinuerligt.

Bra tips inför ditt besök på hotel tylösand

Boka ett av rummen med havsutsikt, det är det verkligen värt.

Se till att ta en titt i Leifs Lounge och beskåda Per Gessles samling av skivor etc.

Ta med badkläder, spadelen är verkligen bra och inbjudande

Missa inte att ta del av någon av aktiviterna som erbjuds, såväl sommar som vinterhalvår

Aktiviteter, se och göra

För dig som vill vara aktiv utanför spa och hotellet så finns det här ett brett utbud. Stranden är ett perfekt promenadområde. Havet inbjuder till flera aktiva sporter såsom kitesurfing och windsurf.  Kurser anordnas i dessa sporter och flera andra. 

För dig som vill promenera så går Prins Bertils stig 1.3 mil från Tylösand till Halmstad. Ett fint vandringsstråk.

För den golfsugne så ligger hela 7 golfbanor i närområdet.  Hotellet samarbetar bland annat med Halmstad golfklubb.

Restaurang, Mat &  dryck

Anläggningen har flera restaurangdelar. Frukost serveras i Restaurang Tylöhus. För finsmakare finns Restaurang Akvarell, här finner du en multikulturell smakupplevelse.

I Leifs terrasser kan du soliga sommardagar spendera tid med dryck och mat. Bordsbokning rekommenderas.  

I Leifs Lounge kan du beskåda Roxettes och Gyllene tiders stora skivsamling och träffa dina vänner.

Bettans bar är öppen sommartid, och är ett bra ställe att avsluta dagen över en drink.

Slutligen finns en pianobar där handplockade artister spelar.

Matutsikt hos Hotel Tylösand

Dagsspa

Hotel Tylösand erbjuder dagspa. Här ingår lunch och tillgång till hela spaanläggningen. Tider som gäller för dag-spa är må-to 8-20 och fredag och lördag 8-13. 12-20 på söndagar. Två olika paket erbjuds för dagspa.

Med barn

För barn finns aktiviteter anordnade av anläggningen. Bland annat tävlingar på stranden. Utflykter, rita måla och disco erbjuds även.

Anläggningen erbjuder även barnpassning samtliga kvällar i veckan.

Konferens & Företag

Hotel Tylösand anordnar konferenser i kombination med spa. Hotellet har lokaler för ändamålet och erbjuder dessa i olika storlek, upp till 700 personer. Det går även att boka mässyta.

Mat under konferens serveras i Svensk restaurang med bar och havsutsikt.  En finsmakar-restaurang och en nattklubbslounge finns även tillgänglig för dem som vill ha detta.

Flera roliga aktiviteter anordnas av hotellet för konferensen. Exempelvis målning, dryckesprovning, företagsgolf, kajakpaddling, föreläsningar mm.

Kontakta hotellet för offertförfrågan.

Bokningsregler Hotel Tylösand

Bokning sker enkelt på hotellets egen webbplats. Tänk på avbokningsregler, 14 dagar innan så får du tillbaka 50%, efter det är ingen återbetalning, så var säker på dina datum eller boka med avbeställningsskydd.

Betalning går att göra på webbplatsen med kort.

Resa till Sankt Hotel Tylösand

Tylösand ligger i närheten av staden Halmstad på svenska västkusten.  Åker du bil norrifrån så kommer du sannolikt på väg E6. Sväng då av mot halmstad och följ skyltar. Samma gäller om man kommer söderifrån då E6 är genomfartsled. Kommer du från öster på väg 26 eller 25 så sväng av mot halmstad centrum och lokalslingan mot Tylösand.

Information: Hotel tylösand spa

Adress

  • Hotel tylösand spa
  • Tylöhusvägen 28
  • 302 73

Kontaktuppgifter

Sök pris och bokning

Vi rekommenderar att boka genom boknings-sajt.

Laddar karta...

Erbjudanden hos Hotel tylösand spa

Erbjudande Länk
Gå till
#hoteltylösandGå till
Boka bordGå till
Golf & spaGå till
Golfbanor i halmstadGå till
Lilla spa & nöjeGå till
Ros & bubbelGå till
Sköna söndagGå till
SpakampanjGå till
Spakampanj - söndag hela veckanGå till

* Exempel på erbjudanden från företagens egna webbplatser. Gå till webbplatsen för att se aktuella och uppdaterade erbjudanden. bokaspa.nu är inte associerad med anläggningen i fråga. Vi reserverar oss för felskrivningar.